Inspiration

3 grymma podcast perfekt för sommarens lata dagar

Sommaren närmar sig med stormsteg och snart är det kanske dags för både långa bilresor och lata dagar på stranden. Vad passar då bättre än att lyssna på en Podcast? Det är för mig ett utmärkt sätt att hålla mig uppdaterad, samla ny kunskap och inspiration. Här kommer tips på tre grymma poddar att lyssna ikapp på under sommaren. Såklart handlar de om kommunikation och marknadsföring 🙂

1) Passion för kommunikation

En utmärkt podd för dig som är intresserad av kommunikation. Bakom podden står företaget CISION och de gästas av en mängd intressanta förebilder som delar med sig av sin kunskap, case och annat nyttigt. Podden har funnits sedan hösten 2014, vilket innebär att de finns en hel del spännande avsnitt att lyssna på om du inte hunnit börja ännu. Några av mina favoriter är avsnitten ”Att lyckas med redaktionellt innehåll”, ”Volvo trucks och epic split”, ”Att skapa försäljning via Sociala Medier” och ”Bli en viral stjärna i Sociala Medier”.

2) Karriärpodden

Finns det något mer spännande än att lyssna på andra människors karriärresor? Karriärpodden är en podd som intervjuar framgångsrika kvinnor. De berättar vad de gör idag, hur de kommit dit samt så delar de duktigt med sig av en massa tips som man själv kan lära av. Podden har gästats av bland annat Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra, Ann Helenius IT-direktör på Stockholms stad och Frida Boisen författaren av boken #digitalsuccé.

3) Sälj- och marknadspodden

Sälj- och marknadspodden riktar sig egentligen endast mot B2B men de finns mycket inspiration att hämta även för den som arbetar med B2C. Podden drivs av företaget Business Reflex och avsnitten utkommer flera gånger i månaden. Podden är ett hett tips för dig som vill hålla dig uppdaterad och som önskar ny inspiration och mängder med handfasta tips. De senaste poddarna har handlat om bland annat digitalisering, digital marknadsföring och såklart finns de avsnitt om både content marketing och sociala medier (ämnen som ligger mig mycket varmt om hjärtat).

Har du några fler spännande poddtips? Då får du gärna dela med dig av dem i kommentarsfältet nedan 🙂

Previous Post

No Comments

Leave a Reply