Event

Inspiration e-handel och digital marknadsföring

Blondinbella vilken fantastisk kvinna, inspiratör och entreprenör. För ett år sedan fick jag möjlighet att lyssna på Isabella Löwengrip under en föreläsning på mässan e-commerce i Stockholm. Hon fångade min uppmärksamhet från första stund och överraskade mig rejält! Där stod hon höggravid, full av energi och berättade om sin ”resa” på ett otroligt inspirerade och fängslande sätt. Från barndom till första tiden med bloggen, företagande, misslyckanden och framgång. Vilken enorm resa hon gjort. Fin förebild och ett riktigt inspirationsknippe är hon dessutom.

Men jag var egentligen inte där för att lyssna på Blondinbella utan för att inspireras gällande marknadsföring och digital kommunikation. Under ett par timmar lyssnade jag på flera företagsledare, digitala experter och framgångsrika personer som pratade om e-handel, webben, SEO, företagsresor, Google, årets trender och smarta verktyg. Jag lämnade Kistamässan fullmatad med inspiration och nya idéer.

Snart är det dags igen. Har du inte varit där så rekommenderar jag dig att i all fall kolla igenom talarlistan och utställarna. Jag ser fram emot föreläsningar om instagram marknadsföring, ROI mätning, digitala utmaningar och framgångsfaktorer. Kanske blir jag även denna gång överraskad av något helt oväntat – de ser jag fram emot.

Vad är ecommerce: En mässa om e-handel och digital marknadsföring
När: 11-12 maj 2016
Vart: Kistamässan, Stockholm
Läs mer på: www.easyfairs.com/ecommerce/

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply