Om

Välkomna, kul att ni hittat hit 🙂

Vem är jag? En digital kommunikatör som brinner för kommunikation och marknadsföring online. Målet inställt på att lära mig allt och så småningom bli bäst på digital kommunikation. Triggas av den ständiga utvecklingen, de stora möjligheterna samt mätbara, lite orealistiska, mål.

Här på, digitalkommunikator.se, samlas tips, kunskap och inspiration på allt som har med digital kommunikation att göra. Syftet är att lära mig mer, men jag delar gärna med mig av den kunskapen på vägen. Så jag hoppas att du som läser det här hittar något intressant som du kan ha nytta av.

Just nu titulerar jag mig som marknadsansvarig för ett teknikbolag i Stockholmsområdet. Arbetar i och med det med digital marknadsföring dagligen men även med event och till viss del olika typer av print. Fokus ligger dock på digitala affärer där hemsidor och trafikdrivande aktiviteter till dem är vitala. Som person är jag nyfiken samt resultat och målinriktad, letar ständigt efter nya sätt att göra något vi redan gör bra ännu bättre.

Även erfarenhet från olika typer av styrelseengagemang där jag gärna bidrar med digital kunskap och utvecklar befintlig kommunikation. Utöver det stort intresse för inredning, design och resor.

Önskar du komma i kontakt med mig? Har du frågor, funderingar, förslag eller kanske ett spännande styrelseuppdrag på gång? Skriv då gärna några rader i ett mail så vi hörs snart 🙂